27-10-12

sp.a brandend actueel !

Peeeters.Jan.verkiezingen.2012.Herentals.Sp.a.jpg

Verkiezingen 14 oktober 2012 - sp.a Herentals verloor veel stemmen

Terwijl de partij in 2006 nog 32,6 procent haalde wat goed was voor 11 zetels, is het zetelaantal nu gezakt tot 8.

sp.a (sociaal, progressief en alternatief) blijft weliswaar de grootste partij in Herentals en gaat, zoals de voorbije jaren het geval was, opnieuw in zee met haar CD&V-spitsbroeder.

Jan Peeters (sp.a) blijft burgemeester.

De vzw Werkgroep Morkhoven stelt zich al jarenlang erstige vragen over sp.a Herentals en burgemeester Jan Peeters omwille van hun onvoorwaardelijke steun aan het Herentalse sp.a-bestuurslid Victor Vervloesem.  Victor Vervloesem was immers de man die, samen met zijn jongere vrienden, de beschuldigingen en klachten tegen zijn halfbroer, de Morkhoven-aktivist Marcel Vervloesem, organiseerde. 

Het media-proces tegen Marcel Vervloesem en het dichtdekken van de kinderpornozaak Zandvoort betekende de aanloop tot een bliksemsnelle politieke carrière van Victor Vervloesem die in de Vlaamse kranten steeds als 'het slachtoffer van zijn broer Marcel' werd opgevoerd.

Foto: Jan Peeters


Uit de kandidatenlijst van sp.a Herentals

sp.a.Peeters.Jan.jpg

1 Jan Peeters 12/01/1963

burgemeester

Jan is geboren en getogen in de Wuytsbergen, “achter de statie”. Hij studeerde aan het Sint-Jozefscollege, daarna politieke en sociale wetenschappen en economie. Jan was van 1991 tot 2010 onze Herentalse volksvertegenwoordiger in het parlement, en was in de federale regering van 1995-1999 staatssecretaris en minister. Hij werd in 2001 burgemeester van en voor Herentals, Noorderwijk en Morkhoven, een taak die hij vanaf 2010 meer dan voltijds uitoefent. Onze man met ervaring, met een stem in Brussel en met het hart in Herentals.

2012.verkiezingen.Herentals.Vervloesem.Vic.jpg

15 Vic Vervloesem 15/04/1964
arbeider waterbedrijf, gemeenteraadslid


Meer info: http://werkgroep-morkhoven.skynetblogs.be/


12:44 Gepost door Justice in Actualiteit, brandend aktueel, sp.a | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |