10-03-13

Werking van Justitie

Image

De vzw Werkgroep Morkhoven probeerde de volgende reaktie op http://hetuurvandewaarheid.info/2013/03/09/analyse-door-klokkenluider-ben-van-den-brink-illegaal-vonnis/ te plaatsen:

----

In het strafdossier van Marcel Vervloesem die nog altijd bestuurslid is van onze vereniging maar die van de Justitie een contactverbod kreeg opgelegd met de andere bestuursleden van onze vereniging die hem gedurende 2 jaar lang iedere week in de gevangenis opzochten, werd er ook voortdurend  geknoeid.
Uit zijn strafdossier verdwenen namelijk alle ontlastende stukken en getuigenissen, zoals de Hoge Raad voor de Justitie pas na 10 jaar erkende.

Doordat men al die stukken liet verdwijnen en door hem gedurende meer dan 10 jaar lang via een media-proces aan de schandpaal te nagelen, was het  natuurlijk gemakkelijk om Marcel Vervloesem  'schuldig' te verklaren en de kinderpornozaak Zandvoort op die manier in de doofpot te laten verdwijnen.

Er werd nog altijd geen onderzoek gevoerd in de verdwijning van die documenten en een schrijven naar de Hoge Raad voor de Justitie heeft geen zin omdat het enkel maar een 'adviserende rol' kreeg toebedeeld zodat magistraten die zwaar in de fout gingen of zelfs misdaden pleegden, onaantastbaar blijven.

Een van de voorzitters van de Hoge Raad voor de Justitie, is de gewezen justitieminister Tony Van Parys (CD&V, christen-democraten) die destijds één van de cd-roms Zandvoort die door de Werkgroep Morkhoven aan het Koningshuis werd overhandigd, voor 'verder onderzoek aan de procureur-generaal te Antwerpen overmaakte'.

Er bestaat een onverbrekelijke band tussen de Justitie en de geörganiseerde misdaad en het is onze burgerlijke plicht om daartegen te strijden.

We publiceren een link naar deze pagina in ieder geval op onze blog(s).

Laat je niet provoceren.  Samen staan we sterk.

Jan Boeykens
voorzitter vzw Werkgroep Morkhoven

PS. Hoe staat het nu met de kinderen waarrond het in jou zaak tenslotte om draait ?