17-03-12

Bestrijders kindermisbruiken ontvangen doodsbedreigingen...

advocate Adele van der Plas .jpgDoodsbedreigingen...

Niet alleen de vzw Werkgroep Morkhoven en de RTBF-journaliste Gina Bernaer die tijdens haar onderzoek naar de verdwenen Duitse jongen Manuel Schadwald (affaire Zandvoort) werd vermoord, ontvingen doodsbedreigingen.  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/8675/adele-van-....
---
ADELE V.D. PLAS: DOODSBEDREIGINGEN
Door: Micha Kat op 1 juni, 2011 
 
De Amsterdamse advocate Adele van der Plas die enkele weken geleden op de VPRO-radio [backgrounds; YouTube] nog uitgebreid kond deed van de affaire-Demmink en de chantage vanuit Turkije op basis van zijn pedofielen-dossiers, is vier keer met de dood bedreigd. Dat zegt een bron die bekend is als de ‘Rolodex-man’, genoemd naar het Rolodex-onderzoek naar het pedofielen-netwerk van hooggeplaatsten eind jaren negentig. Later meer over deze intrigerende bron die reeds drie jaar geleden door Van der Plas zelf naar voren werd geschoven. “Je moet met deze man praten, Micha” zei Adele herhaaldelijk. Dat deze bron betrouwbaar is blijkt met name ook uit zijn prominente rol in de pedo-publicaties in De Telegraaf van media 2007 van Joost de Haas en Bart Mos waar hij is opgevoerd als ‘een informant’. Thans zegt deze bron tegen Klokkenluideronline:
 
“Adele van der Plas is vier keer met de dood bedreigd op de meest duidelijke en niet mis te verstane wijze.’ De bron geeft ook op verdere punten explosieve informatie die onze onderzoekingen sterk ondersteunt, zoals de prominente rol in het pedo-netwerk van de advocaten Gerard Spong en Oscar Hammerstein. Beide advocaten hebben tegenover Micha Kat herhaaldelijk verklaard niets met het pedo-netwerk van doen te hebben. Spong trok daar zelfs meerdere uren voor uit.
 
De verklaring van de Rolodex-man over de doodsbedreigingen aan Adele van der Plas is niet alleen geloofwaardig door de status van de bron. Er is in feite geen andere verklaring mogelijk voor de absurde gedragingen van de advocate vanaf het moment dat het boek De Demmink Doofpot uitkwam, een productie waarvan Van der Plas een van de belangrijkste contribuanten is. We constateren het volgende:
 
*Van der Plas heeft maanden gewerkt aan het klaarmaken van de ‘Demmink-tapes’ voor publicatie. Steeds weer zegde ze toe dat ze ‘binnen enkele dagen’ on line zouden komen. Het is echter niet gebeurd. Van der Plas heeft nooit een verklaring willen geven [backgrounds].
 
*Direct na de publikatie van De Demmink Doofpot wordt de toon van de emails van haar aan Micha Kat opeens compleet anders en zeer afhoudend [backgrounds].
 
*Ook tegen andere journalisten is Adele opeens zeer afhoudend zoals tegen collega Ton Biesemaat. Daarentegen zet ze nu opeens alle kaarten op de corrupte MSM zoals VPRO en Vrij Nederland van wie Demmink en de andere pedofielen niets te duchten hebben. Daarvoor werkte ze steeds enthousiast mee met JDTV [afl. 2] en Klokkenluideronline.
 
*Direct na het uitkomen van De Demmink Doofpot is ook contribuant Gerrit de Wit van de Expertgroep Klokkenluiders met de dood bedreigd. Er lijkt sprake van een offensief vanuit de Demmink-pedo-mafia iedereen met een bepaalde status die zich met de affaire bemoeit met de dood te bedreigen. In enkele gevallen -Gerard Hamer- lijkt de excecutie ook daadwerkelijk te zijn uitgevoerd. 

De commentaren zijn gesloten.